Raamdecoratie in Hilversum en omgeving

Raamdecoratie in Hilversum
Raamdecoratie in Hilversum

Raamdecoratie in Hilversum of omgeving?

Op zoek naar een raamdecoratie in Hilversum? Gooiland Projectstoffering is gespecialiseerd in raamdecoratie van woningen, bedrijfspanden, scholen en zorginstellingen. Kleuren, vormen en materialen zijn van grote invloed op de leefomgeving. Met de juiste stoffering creëert u een aangenaam verblijf voor uzelf, werknemers en cliënten die ook voldoet aan alle eisen met betrekking tot hygiëne, onderhoud, klimaatbeheersing en veiligheid. Onze vakkundige stoffeerders voeren het werk uit volgens de afspraken en de planning die u met ons heeft gemaakt. Gooiland Projectstoffering is werkzaam door heel Nederland.

 

Gaat u voor vitrage, inbetweens, rolgordijnen of jaloezieën? Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Bekijk alles op onze pagina met ons aanbod om de juiste keuze te maken die bij u en uw woning/pand past.

 

Benieuwd naar wat we voor uw raamdecoratie in Hilversum kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Kom naar onze showroom in de buurt van Hilversum

Onze nieuwe locatie heeft een prachtige showroom in Naarden waar iedereen welkom is voor persoonlijk advies op gebied van vloeren. De showroom is gevestigd op het industrieterrein “Gooimeer”, centraal gelegen langs de snelweg A1. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste vloer. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

 

Energiestraat 23B-2
1411 AR Naarden
Nederland

 

Contact opnemen?

Kwaliteit en duurzaamheid

Naast kwaliteit staat bij ons duurzaamheid voorop. Gooiland Projectstoffering werkt waar mogelijk samen met partners en leveranciers die streven naar een zo gering mogelijke milieubelasting in al hun activiteiten. Dit komt o.a. tot uiting door het werken met vloerbekledingen die Cradle to Cradle (C2C), Mission Zero of gelijkwaardig gecertificeerd zijn.

Volg ons op Social Media