Woningstoffering

Projectstoffering

Raamfolies

Raamfolies zorgen voor warmteregulatie, extra veiligheid en privacy.

Dit kun je van ons verwachten tijdens onze samenwerking: 

Ga direct door naar:

Multi-
functioneel

Zonwerende folies
Zonwerende folies

Waarom kies je een raamfolie voor jouw project?

Binnen projectstoffering zijn raamfolies een essentieel onderdeel bij de de werk- en woonbeleving van mensen. Of je nu op een hoge verdieping werkt waar de temperatuur snel stijgt door zonlicht, of op de begane grond waar de veiligheid van groot belang is, raamfolie biedt een goede oplossing. Zeker omdat wij deze folies van binnenuit aan kunnen brengen en voor het oog bijna onzichtbaar is.

Voordelen van verschillende raamfolies

Feit: een raamfolie kan de ruimte tot 8 graden koeler maken op warme dagen.

Vraag direct een offerte aan

Vrijblijvend en op maat gemaakt.

Soorten raamfolies

Raamfolies bestaan uit verschillende lagen met elk een specifieke functie, zoals zonwering, veiligheid, privacy of isolatie. Bovendien kunnen de raamfolies voorzien worden van een UV-beschermende laag om schadelijke ultraviolette straling te blokkeren. 50% van deze straling kan namelijk door het glas heen komen. Zo blijven de binnenruimte, de mensen en de folie zelf beschermd.

 

Onze folies hebben vaak meerdere eigenschappen in één. Zo kan een zonwerende folie ook isolerende en warmtewerende eigenschappen hebben. Of misschien zoek je een anti-inbraak folie die niet transparant is, maar wel licht doorlaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen kijken we naar jouw wensen en stellen we de perfecte folie voor jouw project samen. Snel meer weten? Maak dan snel een afspraak of vraag een vrijblijvend advies aan.

Onze raamfolies

Zonwerende raamfolies

Isolerende raamfolies

Anti-inbraak folies

Textiel raamfolies (squid)

Melkglas folie (X glass)

Warmtewerende raamfolies

Kleuren folies

Interieurfolies

Glasfolies

Raamfolie laten plaatsen

Onze projectstoffeerders komen de raamfolies bij jouw project plaatsen. Natuurlijk zijn er een aantal folies waarbij je dit zelf kunt doen, maar voor een optimaal resultaat adviseren wij dit door professionals te laten doen. We komen gemiddeld 2 dagen langs, afhankelijk van de grootte van het project. Zo gaan wij te werk.

Afgestemd op jouw behoeften
Het kiezen van de juiste raamfolies

We adviseren je graag over de raamfolie die het beste past bij jouw project. Weet je al precies welke raamfolie je wilt? Dan kunnen we meteen beginnen met het inmeten. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Dan gaan we starten!
1

Dag 1
Inmeten

We bezoeken de locatie om de omvang van het project in kaart te brengen. Vervolgens gaan we beginnen met inmeten zodat de folies perfect op maat gemaakt kunnen worden voor jouw project.
2

Dag 2
Plaatsen en kwaliteitscontrole

Onze projectstoffeerders beginnen met het ontvetten van de ramen en het aanbrengen van een vochtige laag om de lijm te activeren. De folies worden spiegelglad geplaatst en we voeren samen met jou een kwaliteitscontrole uit zodat je het resultaat kunt ervaren.
3

Onderhouden
Het schoonmaken van ramen met folies

De raamfolies hebben geen grote impact op het schoonmaken van de ramen. Gebruik geen agressieve chemicaliën en vermijd schurende doeken of sponzen om krassen te voorkomen.
4

Nu weet je hoe we jouw raambekleding plaatsen. Wil je weten hoe wij met onze klanten samenwerken? Bekijk ons proces hier.

Interieurfolies, de duurzame trend!

Met interieurfolies geef je projectstoffering een tweede leven. Bij Gooiland kun je terecht voor hoogwaardige interieurfolies waarmee je keukens, deuren en kasten een nieuwe uitstraling kan geven. Zonder de hoge kosten en het volledig vervangen van het interieur. Een duurzame optie met een fabrieksnieuw resultaat. 


Meer weten? Laat het ons weten en maak vrijblijvend een afspraak.

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!

Andere raambekleding ontdekken