Woningstoffering

Projectstoffering

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, de stijlvolle variant in raambekleding.

Vouwgordijnen laten plaatsen voor jouw project?  Dit kun je van ons verwachten tijdens onze samenwerking:

Ga direct door naar:

Stijlvol en
functioneel

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat voor jouw project

Heeft jouw project ramen met verschillende afmetingen of wil je voor elk raam dezelfde gordijnen? Dat kan eenvoudig met onze vouwgordijnen op maat om eenheid te creëren in de ruimtes. Onze projectstoffeerders komen eerst langs om de ramen in te meten zodat de gordijnen tot de centimeter nauwkeurig geplaatst kunnen worden.

Stijlvol en ruimtebesparend

Vouwgordijnen zijn naast stijlvol ook  ruimtebesparend omdat ze, net als rolgordijnen, “in de dag” geïnstalleerd kunnen worden. Dit betekent dat het gordijn binnen de raamopening wordt gemonteerd, in tegenstelling tot “op de dag” waarbij het gordijn buiten de raamopening wordt bevestigd. Dit laatste is gebruikelijker bij vitrages, inbetweens en overgordijnen die met een mooie roede worden afgewerkt.

Vraag direct een offerte aan

Vrijblijvend en op maat gemaakt.

Soorten vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn voorzien van een systeem met verschillende compartimenten die naar beneden gevouwen worden als je hem dicht doet. Onze vouwgordijnen voor projecten zijn enorm veelzijdig. Dit komt doordat er een vouwgordijn gemaakt kan worden van bijna alle gordijnstoffen in neutrale kleuren, harde kleuren en met dessins. Welke past het beste in jouw project?

Vouwgordijnen combineren

Omdat vouwgordijnen, net als rolgordijnen, in de dag worden geïnstalleerd, zijn ze perfect te combineren met overgordijnen. Wil je overdag een lichte en stijlvolle uitstraling met vitrage vouwgordijnen, maar ’s avonds meer privacy voor je kantoor op de begane grond? Dan is deze combinatie de ideale oplossing.

De voordelen van vouwgordijnen

Wil je persoonlijk advies of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!