Raambekleding

Raambekleding en raamdecoratie bepaalt de mate van lichtinval in de ruimte, de mate van inkijk van buitenaf en de algehele sfeer van uw inrichting. Daarnaast is raambekleding van invloed op uw binnenklimaat en akoestiek. Het is dus van groot belang dat u de juiste keuze maakt en dat het product past bij wat u voor ogen heeft met de ruimte.

Vitrage

Ook wel glasgordijnen. Decoratief en ter voorkoming van inkijk. Worden vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen.

Inbetweens

Veelzijdige oplossing die zowel als vitrage (decoratief) als gordijn (lichtwerend) kan dienen. U kunt wel naar buiten kijken maar bent vrij van inkijk.

Overgordijnen

Met overgordijnen houd u op een sfeervolle manier het (zon)licht buiten de kamer. Daarnaast hebben de overgordijnen een fijne isolerende werking.

Verduisteringsgordijnen

Verduisteringsgordijnen zijn gordijnen met een speciale voering, waardoor er geen enkele lichtval meer doorheen kan komen (Black-out) Bij een Dim-out gordijn is deze voor rond de 90% lichtdicht.

Rolgordijnen

Praktische en functionele raambekleding, verkrijgbaar in veel verschillende materialen (ook verduisteringsgordijnen / zonwerende rolgordijnen) en dessins. Natuurlijk leveren wij de rolgordijnen op maat.

Vouwgordijnen

Luxueuze uitstraling, gemakkelijk in gebruik, zowel verkrijgbaar als transparante (vitrage), geweven en verduisterende stof.

Horizontale jaloezieën

In de meeste gevallen gemaakt van aluminium of hout, deze lamellen zijn zeer populair en erg praktische raambekleding.

Duettes/plissés

Duettes en plissés zijn in verschillende kwaliteiten stof te verkrijgen. Duettes kunnen ook een verduisterende variant gemaakt worden. Bij deze raam bekleding is het top down bottom up systeem erg populair.

Wilt u meer informatie of assistentie?

Wij helpen u graag verder.