Woningstoffering

Projectstoffering

Horizontale jaloezieën

Een van de populairste keuzes in raamstoffering voor projecten!

Dit kun je van ons verwachten tijdens onze samenwerking: 

Ga direct door naar:

Populaire
keuze

Jaloezieën
Jaloezieën

Een perfecte lichtinval met horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn de perfecte oplossing voor projecten waar lichtbeheersing en privacy essentieel is. Met een eenvoudige beweging bepaal je hoeveel licht en warmte de ruimte binnenkomt. Dit is ideaal voor kantoorruimtes, vooral waar medewerkers veel met schermen werken en behoefte hebben aan een comfortabele werkomgeving. Daarnaast bieden horizontale jaloezieën een stijlvolle en moderne uitstraling, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een professionele en aantrekkelijke werkomgeving.

Vraag direct een offerte aan

Vrijblijvend en op maat gemaakt.

Soorten horizontale jaloezieën op maat

Voor projecten bieden we een breed scala aan jaloezieën, die we op maat maken. Hout en aluminium zijn uitstekende keuzes, maar als je op zoek bent naar iets anders, hebben we ook bamboe jaloezieën of verticale jaloezieën. Wat je voorkeur ook is, wij hebben de oplossing bij Gooiland!

Ons assortiment horizontale jaloezieën

Houten jaloezieën

Kunststof jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Verduisterende jaloezieën

Bamboe jaloezieën

Duurzame keuze

Houten of aluminium jaloezieën

Bij projecten wordt er vaak gekozen voor aluminium of hout. Houten jaloezieën geven een natuurlijke uitstraling in de ruimte en worden gebruikt in een warme projectinrichting. Deze zijn verkrijgbaar in 25, 35, 50 en 70 millimeter lamelbreedte. Aluminium jaloezieën bieden juist een hele strakke en moderne look die perfect aansluit bij een moderne inrichting. Hier ligt de lamelbreedte tussen de 16 en 50 millimeter. Beide opties geven je de controle over de lichtinval en tot op zekere hoogte de warmteregulatie. Maar hier vertellen we je graag meer over bij onze interieurfolies.

Duurzame jaloezieën van bamboe, hout en aluminium

Een duurzame slag maken in jouw project? Dan kun je goed kiezen voor aluminium, bamboe of houten jaloezieën.  Luxaflex® maakt voor de ontwikkeling van de aluminium jaloezieën 98% gerecycled materiaal en zijn ecologisch gecertificeerd. Voor de houten jaloezieën wordt er door enkele leveranciers gebruikgemaakt van FSC gecertificeerd hout. Dus welke keuze je ook maakt, je kunt altijd een duurzame keuze maken.

Gratis tip: Staat duurzaamheid centraal in jouw project? Bekijk dan ook eens onze duurzame vloeren. Bijvoorbeeld de Linoleumvloeren, de trend van 2024!

De voordelen van horizontale jaloezieën

Heb jij al een keuze gemaakt of de horizontale jaloezieën bij jouw project passen? Zo niet, neem dan vrijblijvend contact op voor een advies van onze projectstoffeerders. Samenvattend zetten we de voordelen voor je op een rij.

Lichtregulatie

Krijg per raam controle over de hoeveelheid licht dat de ruimte inkomt

Privacy

Laat licht binnen zonder inkijk van buiten.

Handmatig en elektrisch

Ze zijn verkrijgbaar in handmatige en elektrische bediening.

Voor elke projectinrichting

Door het brede aanbod van materialen is het mogelijk in elke ruimte en elke stijl

Een lange levensduur

Ze gaan 10 tot 15 jaar lang mee

Ventilatie

De ruimte blijft goed geventileerd door de draaiing van de verticale jaloezieën.

Onze service, jouw resultaat

Bij ons gaat “op maat maken” van horizontale jaloezieen verder dan de enkel de afmetingen. We ontzorgen jou van het eerste adviesgesprek tot na de installatie van de jaloezieën. 

Stap 1. De stijl van jouw project
Het kiezen van de juiste jaloezie

Het kiezen van de juiste lamelbreedte, materiaal en kleurstelling kan best een uitdaging zijn. Daar willen wij je graag bij helpen. Neem contact op of kom langs in onze showroom. Weet je het al? Dan kunnen we gaan inmeten.
1

Stap 2
Inmeten

We komen op de locatie langs zodat we de omvang van het project kunnen ervaren. Vervolgens gaan we de kozijnen inmeten zodat de horizontale jaloezieën op maat gemaakt kunnen worden voor jouw project.
2

Stap 3
Plaatsen en kwaliteitscontrole

Ons team van projectstoffeerders komt langs om de horizontale jaloezieën te plaatsen. Hierna doen we samen met jou een kwaliteitscontrole zodat je de nieuwe raambekleding zelf kunt ervaren.
3

Nu weet je hoe we jouw raambekleding plaatsen. Wil je weten hoe wij met onze klanten samenwerken? Bekijk ons proces hier.

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!

Andere raambekleding ontdekken