Woningstoffering

Projectstoffering

Inbetweens

Met inbetweens behoud je licht in de ruimte maar geniet je van meer privacy.

Zoek jij Inbetweens voor jouw project? Dan is dit de kern van onze samenwerking:

Ga direct door naar:

Perfecte
balans

Inbetweens
Inbetweens

Inbetweens; De perfecte balans tussen licht en privacy

Inbetweens zijn een populaire keuze bij projecten. Ze combineren de voordelen van vitrages qua lichtdoorlatendheid met de privacy van overgordijnen. Dit zorgt ervoor dat er voldoende daglicht binnenkomt om een luchtige sfeer in de ruimte te behouden, terwijl je toch geniet van de nodige privacy. Daarom kenmerken wij de inbetween gordijnen als semi-transparant, die ook verkrijgbaar zijn als een akoestisch gordijn.

 

Dankzij deze unieke eigenschappen zijn inbetween gordijnen ideaal voor diverse omgevingen, zoals  kantoren, vergaderruimtes of grotere commerciële ruimtes.

De voordelen van inbetweens voor jouw project

Vraag direct een offerte aan

Vrijblijvend en op maat gemaakt.

De alles-in-één oplossing voor jouw project

Transparante gordijnen kun je ideaal combineren met overgordijnen of verduisterende gordijnen. Overdag profiteer je van voldoende lichtinval, terwijl je ’s nachts de ruimte volledig privé kunt houden. Deze combinatie biedt niet alleen praktische voordelen, maar zorgt ook voor een esthetisch aantrekkelijk geheel door de mooie samensmelting van twee soorten gordijnen.

 

Met inbetween gordijnen is dit niet nodig. Ze zijn transparant genoeg om overdag een aangename lichtinval te garanderen, terwijl ze ’s avonds en ’s nachts voldoende privacy bieden. Dit maakt inbetween gordijnen de perfecte oplossing voor zowel licht als privacy, zonder dat je meerdere lagen gordijnen hoeft te gebruiken.

Soorten inbetweens

Inbetween gordijnen voor projecten hebben wij beschikbaar is een brede variatie van kleuren, stoffen, afwerking en toepassingen. Dit geeft jou de kans om de gordijnen samen met onze projectstoffeerders samen te stellen.

Een greep uit onze collectie:

Liever een persoonlijk advies of offerte? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!

Andere raambekleding ontdekken