Woningstoffering

Projectstoffering

Vitrages

Met vitrages behoud je een open en sfeervolle bedrijfsruimte met een stukje privacy.

Vitrages voor jouw project? Dit kun je van ons verwachten tijdens onze samenwerking:

Ga direct door naar:

Licht &
ruimtelijk

Vitrages; Een stijlvolle keuze voor zakelijke ruimtes

Vitrages brengen sfeer en beleving in elke bedrijfsruimte. De transparante stof van dit type gordijn verdeelt het licht op een natuurlijke manier, waardoor een rustige en open sfeer ontstaat. De kleur van de vitrages heeft daar ook veel invloed op, kies je bijvoorbeeld een warme kleur, dan weerspiegelt dit zich in de ruimte. Bovendien bieden vitrages precies dat beetje extra privacy waar je naar op zoek bent.

Vitrages midden in de ruimte

Vitrages zijn niet alleen ideaal voor ramen, maar ook perfect in grote ruimtes, bijvoorbeeld gescheiden door glazen wanden. Ze creëren een sfeervolle afscheiding en helpen met de akoestiek in de ruimte door het gebruik van akoestische garen van Vescon. Dit zorgt voor de nodige privacy tijdens belangrijke vergaderingen of gesprekken met collega’s, terwijl de open en lichte sfeer behouden blijft.

Vraag direct een offerte aan

Vrijblijvend en op maat gemaakt.

Soorten vitrages

Vitrages kun je ook kennen als de zogeheten glasgordijnen en zijn beschikbaar in een variatie van kleuren, stoffen, plooien en afwerking. Dit geeft jou de kans om samen met ons de perfecte vitrage voor jouw project samen te stellen.

Een greep uit onze collectie:

Liever nu al meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.  Wij staan klaar om jou te helpen.

Zijn vitrage gordijnen een goede keuze voor jouw project?

Binnen projectstoffering zijn vitrages een veelzijdige en goede keuze voor een sfeervolle ruimte die bijdraagt aan de werk- en woonbeleving van mensen. Bij de keuze voor is het belangrijk dat het niet alleen sfeer toevoegt aan de ruimte maar ook praktische voordelen biedt voor jouw project. We sommen een aantal voordelen voor je op.

De voordelen van vitrage voor jouw project

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!

Andere raambekleding ontdekken