Woningstoffering

Projectstoffering

PVC vloeren

Een PVC vloer voor jouw project?

Dit kun je van ons verwachten tijdens onze samenwerking:

Ga direct door naar:

Meest
gekozen

PVC vloeren
PVC vloeren

PVC vloeren voor de zakelijke markt

PVC vloeren zijn uitblinkers onder de projectvloeren voor de zakelijke markt. Waarom? Nou, ze zijn super onderhoudsvriendelijk en kunnen tegen een stootje. De sleutel tot een lange levensduur is de dikte van de toplaag, oftewel de slijtlaag. Hoe dikker deze laag is, hoe sterker de vloer en hoe langer jouw kantoor die frisse, nieuwe look houdt. Plus, met de enorme keuze aan dessins vind je altijd een PVC vloer die naadloos aansluit bij het karakter van jouw werkplek. Kortom, een slimme keuze voor elke bedrijfsomgeving.

Homogeen of heterogeen

Kies een geschikte PVC vloer

Zoek jij een vloer die bestand is tegen intensief gebruik, overweeg dan een homogene PVC-vloer. Deze bestaat uit een enkele PVC laag waardoor het uiterst duurzaam en bestand is tegen zeer intensief gebruik. Zoek je meer flexibiliteit in dessins en comfort, dan is een heterogene PVC-vloer een betere keuze. Deze bestaat uit meerdere lagen, waaronder een printlaag die een breed scala aan dessins biedt die de sfeer in jouw werkomgeving naar een hoger niveau kan tillen!

Kies jouw oplossing

Dryback- en click PVC Vloeren

Bij het kiezen van een vloer voor je project, sta je ook voor de keuze tussen dryback PVC en zwevende click PVC vloeren. Dryback PVC wordt direct op de ondervloer gelijmd, wat zorgt voor een zeer stabiele en duurzame oplossing, perfect voor ruimtes met intensief gebruik. 

 

Aan de andere kant biedt een zwevende click PVC vloer flexibiliteit en gemak in installatie. Dit is ideaal is voor snelle renovaties en maakt het mogelijk om de vloer in de toekomst eenvoudig te vervangen. Afhankelijk van je behoeften aan duurzaamheid en installatiegemak kan de keuze tussen deze twee types essentieel zijn voor het succes van je project. Kies dus zorgvuldig op basis van de specifieke eisen van de ruimte.

Vraag direct vrijblijvend advies aan

Wij helpen je graag verder.

Soorten PVC vloeren

Voor projecten bieden we onder andere Projectvinyl aan. Dit is PVC op 2 meter breed en ideaal voor scholen, kantoorpanden, bedrijfskantines en meer. Ons assortiment barst van de veelzijdige opties die jouw werkomgeving net dat beetje extra geven. 

 

Overweeg je een moderne vloer met een klassieke touch? Denk dan aan een Hongaarse punt, de rechte plank of een stijlvolle PVC visgraatvloer. Deze vloeren voegen niet alleen karakter toe aan je werkomgeving, ze zijn ook ideaal voor intensief gebruik. En bekijk ook zeker onze walvisgraat; een frisse draai aan de klassieke visgraat met planken van 90 cm die een rustige ruimtelijke sfeer in de werkomgeving creëren. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en onze specialisten helpen je graag verder.

Ons assortiment van PVC vloeren

Projectvinyl (PVC Banen)

Visgraat PVC

Walvisgraat PVC

Hongaarse punt PVC

Houtlook PVC

Andere soorten

De voordelen van PVC

Wellicht heb je al een keuze gemaakt of een PVC vloer een goede optie is voor jouw project. Toch niet? Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek. We zetten graag nog de voordelen van een PVC projectvloer voor je op een rij.

Perfect te combineren met vloerverwarming

Zeer onderhoudsvriendelijk

Keuze uit een breed assortiment, voor elk project

PVC wordt gerecycled bij onze leveranciers. Lekker duurzaam.

PVC Dryback vloer laten leggen

Onze projectstoffeerders installeren de PVC vloer bij jouw project. Elk project is uniek, maar we laten je graag zien hoe we te werk gaan. Dit is een voorbeeldproces.

Stap 1
Voorbehandeling en primer

We starten met een grondige voorbehandeling van de ondervloer. Oude vloerbedekking, lijmresten en stof worden verwijderd zodat de primer kan worden aangebracht. Deze basis is essentieel voor de perfecte hechting van de egaline.
1

Stap 2
Egaliseren

We egaliseren de ondervloer met een fijne cementmassa. Als dit is uitgehard gaan we de egaline laag schuren om de vloer vlak en glad te maken. Na het schuren wordt de vloer opnieuw gereinigd.
2

Stap 3
Installeren en onderhoud

De vloer wordt door onze projectstoffeerders geïnstalleerd en met perfectie afgewerkt. Tot slot krijgt u nog een advies en onderhoudspakket zodat u de vloer in topconditie kunt houden.
3

Nu weet je hoe we jouw PVC vloer aanbrengen. Wil je weten hoe wij met onze klanten samenwerken? Bekijk ons proces hier.

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!

Andere vloeren ontdekken