Woningstoffering

Projectstoffering

Flotex vloeren

Kies jij voor de meest hygiënische vloerbedekking ter wereld?

Dit kun je van ons verwachten tijdens onze samenwerking:

Ga direct door naar:

Hightech

Flotex vloeren
Flotex vloeren

Flotex; een winnaar onder de projectvloeren

80 miljoen! Dit is het aantal  nylon vezels per vierkante meter in Flotex vloeren! Dit maakt het materiaal zeer compact en strak. Flotex is de “hightech” vloerbedekking en “het beste van 2 werelden”.  Het biedt de zachtheid van een laagpolig tapijt met de praktische eigenschappen van PVC (Vinyl)  en daarmee is het een geweldige en unieke vloeroplossing. Mede omdat de Flotex vloeren van Forbo de enige textiele vloerbedekking is die de Allergy UK Seal of Approval ™ ontvangt. De producten zijn wetenschappelijk getest en bieden zekerheid dat de producten allergenen vermindert of zelfs verwijderd worden. Dit maakt een positieve impact op jouw project en toekomstige gebruikers.

De voordelen van een Flotex vloer

Flotex is een unieke vloer die de goede elementen van tapijt en PVC (projectvinyl) combineert. Als je een projectvloer zoekt die zowel zacht aanvoelt als duurzaam en vochtbestendig is, dan is Flotex een echte winnaar!  Het is bestand tegen intensief gebruik, geluiddempend en makkelijker schoon te maken dan traditioneel tapijt door het aantal vezels.

 

Door de unieke eigenschappen van het materiaal maakt Flotex geschikt voor verschillende toepassingen en een breed scala aan ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan flotex op kantoor waar geluid een belangrijke factor is. Of de zorgsector waar met Flotex een warm gevoel gecreëerd wordt waar mensen zich sneller thuis voelen. En wat dacht je van de Hospitality en Retail Sector? Hier kun je het verschil maken door de akoestiek te bewaren, comfort te bieden en met creatieve dessins de visuele aantrekkingskracht een boost te geven. Wil je weten welke Flotex vloer geschikt is voor jouw project? Kijk met ons mee. 

Geluidsisolatie tot wel 22 DB

Je creëert een warme sfeer

Anti allergisch

Bestand tegen intensief gebruik

Eenvoudiger in onderhoud

Duurzaam

Vochtbestendig

Soorten Flotex vloeren

Flotex banen

Flotex tegels

Flotex planken

Flotex designer collecties

Flotex carpetten

Andere soorten

Flotex vloer onderhouden

We kunnen ons voorstellen dat onderhoud een belangrijke factor is bij de beslissing voor een projectvloer. Onze Flotex vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de rechte en gladde vezels houden deze nauwelijks vuil vast. 


Net als andere vloermaterialen adviseren we een dagelijkse of wekelijkse reiniging met een stofzuiger en een periodieke reiniging. Met de periodieke reiniging wordt de vloer schoongemaakt met de sproei-extractiemethode. Dit is een schrobmachine met behulp van water. Deze service bieden wij aan in samenwerking met onze partner Duofort uit Ede.

Vraag direct een offerte aan

Vrijblijvend en op maat gemaakt.

Flotex is duurzaam

Niet elke vloer mag zomaar als duurzaam worden bestempeld. Bij Flotex mag dit wel. Bij de productie, de materialen, de levensduur en het onderhoud is rekening gehouden met duurzame oplossingen. Hieronder staat een samenvatting. Wil je meer weten? Dan legt Forbo het hier ook uit.

Geproduceerd met Groene stroom

Inkt en stempels op waterbasis

De rug van flotex is van 69% gerecycled materiaal

De prestaties en levensduur worden overtroffen

Eenvoudig in onderhoud en reiniging

In het bezit van een milieuproductverklaring(EPD)

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!

Andere vloeren ontdekken