Vloer in Naarden en omgeving

Vloer in Naarden

Vloer in Naarden of omgeving?

Op zoek naar een vloer in Naarden? Gooiland Projectstoffering is gespecialiseerd in vloeren van woningen, bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen en cleanrooms. Kleuren, vormen en materialen zijn van grote invloed op de leefomgeving. Met de juiste stoffering creëert u een aangenaam verblijf voor uzelf, werknemers, cliënten en patiënten die ook voldoet aan alle eisen met betrekking tot hygiëne, onderhoud, klimaatbeheersing en veiligheid. Onze vakkundige stoffeerders voeren het werk uit volgens de afspraken en de planning die u met ons heeft gemaakt. Gooiland Projectstoffering is werkzaam door heel Nederland.

 

Gaat u voor vinyl (PVC),  een houten vloer, gietvloer of laminaat? Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Bekijk alles op onze pagina met ons aanbod om de juiste keuze te maken die bij u en uw woning/pand past.

 

Benieuwd naar wat we voor uw vloer in Naarden kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Kom naar onze showroom in Naarden

Onze nieuwe locatie heeft een prachtige showroom in Naarden waar iedereen welkom is voor persoonlijk advies op gebied van vloeren. De showroom is gevestigd op het industrieterrein “Gooimeer”, centraal gelegen langs de snelweg A1. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste vloer. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

 

Energiestraat 23B-2
1411 AR Naarden
Nederland

 

Contact opnemen?

Kwaliteit en duurzaamheid

Naast kwaliteit staat bij ons duurzaamheid voorop. Gooiland Projectstoffering werkt waar mogelijk samen met partners en leveranciers die streven naar een zo gering mogelijke milieubelasting in al hun activiteiten. Dit komt o.a. tot uiting door het werken met vloerbekledingen die Cradle to Cradle (C2C), Mission Zero of gelijkwaardig gecertificeerd zijn.

Volg ons op Social Media