Woningstoffering

Projectstoffering

Carpetten

Carpetten bepalen de finishing touch van de ruimte. Zowel esthetisch als functioneel.

Bestel jij een carpet bij ons? Dan kun je rekenen op kwaliteit.

Ga direct door naar:

Volledig
op maat

Carpetten
Carpetten

De finishing touch

Carpetten en vloerkleden

Carpetten, oftewel vloerkleden, geven de perfecte finishing touch aan jouw project. Het is een product dat niet onderschat moet worden in projectstoffering. Een carpet heeft een sleutelrol bij het creëren van sfeer in bedrijfsruimtes. Of het nu een kantoor of een showroom is, het maakt een plek comfortabeler, aantrekkelijker en praktischer. Wij laten je graag zien hoe een carpet jouw project naar een hoger niveau tilt. Kijk met ons mee!

Een carpet is mooi en functioneel

Een op maat gemaakt carpet is een goede keuze voor veel bedrijfsruimtes. Het biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar draagt bij aan de functionaliteit van de ruimte. Onze carpetten worden geproduceerd uit een breed scala aan tapijt stoffen met een professionele afwerking waardoor er voor iedere project een passende oplossing is. Wij maken een op maat gemaakt carpet voor jou vanuit onze kamerbreed tapijt stoffen. Samen bepalen we de grootte van het carpet, het materiaal en de vormen. Kies je bijvoorbeeld voor een recht toe recht aan carpet, of ga je voor een organische vorm?

Welke praktische oplossingen biedt een carpet?

Vloerkleed combineren

Een vloerkleed kun je ook geweldig combineren met andere projectvloeren. Combineer bijvoorbeeld een beige tint vloerkleed met een prachtige eikenhouten vloer, behandeled met een donkere natuurolie. Of wat denk je van een hoogpolig kleed op een licht eiken PVC vloer. Mooier krijg je het niet, en het brengt jouw project naar een hoger niveau.

Een moderne projectinrichting

Organische vloerkleden

Je ziet het steeds vaker terug in projectstoffering en het is een prachtige toevoeging aan elke ruimte. In tegenstelling tot traditionele rechthoekige kleden hebben deze kleden natuurlijke lijnen die geïnspireerd zijn door de vormen in de natuur. Zo bieden deze unieke ontwerpen een creatieve en inspirerende uitstraling die perfect past in moderne en dynamische bedrijfs- en projectomgevingen. Bij Gooiland kunnen we deze organische vloerkleden op maat voor jou maken. Dus krijg zelf de regie over welke vormen jij graag ziet, de omvang en het materiaal.

Vloerkleden kantoor

Een vloerkleed is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een kantoorinrichting. Toch kunnen ze een mooie en functionele toevoeging zijn aan de werkruimte in het kantoor. Het draagt bij aan de sfeer, de professionele uitstraling en de medewerkers zullen het extra waarderen, zeker door de verbeterde akoestiek en geluiddempende werking. Wil je weten welk vloerkleed het beste in jouw kantoorruimte past? Vraag een vrijblijvend advies aan en wij helpen je graag verder.

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!

Andere vloeren ontdekken