Ons proces

Bij Gooiland geloven we in het creëren van een ideale werk- en leefomgeving voor iedereen met een transparant en kwalitatief proces. Samenwerking, heldere communicatie en persoonlijke aandacht vormen de kern van onze aanpak.

Ons proces

Ons proces in 7 stappen

-
1. Kennismakingsgesprek
Op locatie of in onze showroom

Onze projectstoffeerders komen graag bij je langs. Samen bespreken we je wensen en geven we deskundig advies en creatieve inzichten. Zo creëren we samen een harmonieuze en functionele basis die perfect aansluit bij jouw project.
1

-
2. Inmeten
Tot op de millimeter nauwkeurig

Om tot een realistische offerte te komen gaan we starten met inmeten. Bij Gooiland streven we naar perfectie, daarom komt ons team zorgvuldig de metingen uitvoeren. Zo garanderen wij een perfecte afwerking in elke ruimte.
2

-
3. Calculatie & Offerte
Het hoort erbij, maar wel transparant

Na het inmeten stellen we een gedetailleerde offerte op. Deze offerte bevat alle aspecten van het project, inclusief de kosten van materialen en de installatie op de locatie. Je ontvangt een duidelijke offerte waarin de kosten worden verklaard. Wij gaan voor duidelijkheid en geen verrassingen achteraf.
3

-
4. Akkoord en planning
Weet waar je aan toe bent

Is de offerte akkoord? Dan gaan we het project inplannen, rekening houdend met andere projectwerkzaamheden en jouw agenda. We maken heldere afspraken zodat het project op tijd af is.
4

-
5. Start werkzaamheden locatie
Volgens de hoogste kwaliteitsnormen

De werkzaamheden gaan beginnen. Onze erkende installateurs starten met de uitvoering op de afgesproken datum. Indien gewenst houden we je betrokken tijdens de werkzaamheden zodat je op de hoogte blijft van de voortgang.
5

-
6. Oplevering & Instructies
De nieuwe werk- of leefomgeving

Het moment van de oplevering! Samen lopen we het project door om te er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Daarnaast geven we je goede tips voor het onderhoud van je nieuwe gordijnen, vloer en/of trap, zodat je er nog lang van kunt genieten.
6

Ons werk

Resultaten waar wij trots op zijn

Benieuwd wat we zoal hebben gedaan en wil je inspiratie opdoen voor uw project? We’ve got your back!