Cleanrooms

Cleanrooms ESD
Aanbod cleanrooms esd

Gooiland is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van vloer en wandafwerking in cleanrooms. Denk hierbij ook aan cleanrooms die aan de hoogste eisen moeten voldoen. Met name homogene vinyl vloerbedekking is een product dat wij veel toepassen in deze sector. De vloeren kunnen zelfs als ESD vloer worden uitgevoerd waarbij wordt gewerkt met producten die zo min mogelijk weerstand hebben. Denk hierbij ook aan extra geleidende materialen zoals lijm dat koolstof bevat, koolstof verwerkt in het pvc product en koperband onder het product aangebracht.

 

Wand afwerking kan in deze cleanrooms ook door ons worden aangebracht. Denk hierbij aan antibacteriële PVC panelen die ook thermisch kunnen worden afgelast (M-Wall of SPM). Deze wandafwerking kan zelf thermisch worden afgelast aan de vloerafwerking. Doordat dit allemaal perfect op elkaar aansluit worden er ideale situaties voor luchtstromen gecreëerd, daarom is een sanitaire holplint ook altijd van grote waarde binnen cleanrooms.

 

Naast dat we cleanrooms van Homogeen PVC maken kunnen wij ook ESD oplossingen bieden met gietvloeren, rubbervloeren en linoleum vloeren.

Wilt u meer informatie of assistentie?

Wij helpen u graag verder.