OVER ONS - GOOILAND WONING- EN PROJECTSTOFFERING

Gooiland Projectstoffering (voorheen ABC Design B.V.) is gespecialiseerd in vloer- en raambekleding van woningen, bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen en cleanrooms. Kleuren, vormen en materialen zijn van grote invloed op de leefomgeving. Met de juiste stoffering creëert u een aangenaam verblijf voor uzelf, werknemers, cliënten en patiënten die ook voldoet aan alle eisen met betrekking tot hygiëne, onderhoud, klimaatbeheersing en veiligheid.

Kwaliteit voorop

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over vloer- en raambekleding, zodat u altijd het juiste product kiest voor uw interieur, aangepast aan uw specifieke wensen en omstandigheden. Onze vakkundige stoffeerders voeren het werk uit volgens de afspraken en de planning die u met ons heeft gemaakt. Gooiland Projectstoffering is werkzaam door heel Nederland.

Duurzaam ondernemen

Naast kwaliteit hechten wij ook waarde aan duurzaamheid. Wij werken waar mogelijk samen met partners en leveranciers die streven naar een zo gering mogelijke milieubelasting in al hun activiteiten. Dit komt o.a. tot uiting door het werken met vloerbekledingen die Cradle to Cradle (C2C), Mission Zero of gelijkwaardig gecertificeerd zijn.

Nieuwe naam, nieuwe locatie

Vanaf 2021 is ABC Design B.V. van naam gewijzigd in Gooiland Projectstoffering B.V.

Wim Braam heeft na 20 jaar het stokje overgedragen aan Corné Willers, en hiermee is Corné dan ook het nieuwe aanspreekpunt binnen de organisatie. Wim blijft de komende jaren nog actief binnen Gooiland Projectstoffering.

Naast de wijziging in naam en een nieuwe directeur zijn we ook naar een andere locatie gegaan. Onze prachtige showroom is gevestigd op het industrieterrein “Gooimeer”, centraal gelegen langs de snelweg A1. Hier is iedereen welkom voor een persoonlijk advies op gebied van vloer- en raambekleding.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.